Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Νέο περιστατικό βίας στα γήπεδα της Κύπρου

Τα κρούσματα βίας στην Κύπρο δεν έχουν τελειωμό το τελευταίο 24ωρο, καθώς οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προκάλεσαν θερμά επεισόδια σε αγώνα Κ19.

Ειδικότερα, στο ματς ανάμεσα στην Πάφο και τον ΑΠΟΕΛ, η γηπεδούχος κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της φιλοξενούμενης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί προσώπων.

«Η Διοίκηση και η Ακαδημία της ομάδας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν άνανδροι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται οπαδοί και φίλοι του ποδοσφαίρου, στον επίσημο αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

Η βία δεν έχει χώρο στα γήπεδα μας πόσο μάλλον σε αγώνες νεαρών 17, 18 ετών όπως και οι επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και αλλα επιθετικά όργανα. Οι ίδιοι που αντιδρούν είναι οι ίδιοι που με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές δίνουν αφορμή για να παραμένει σε ισχύ εσαεί ο θεσμός της Κάρτας οπαδού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της παφιακής ομάδας, η οποία μάλιστα προτίθεται να δώσει αμοιβή σε όποιον κατονομάσει κάποιον δράστη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων