Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

New York Times: Απλές συμβουλές από τον Τομ Φορντ για το πώς να δείχνουμε όμορφοι στις βίντεο-κλήσεις

Συμβουλές για το πώς να δείχνουμε όμορφοι στις βίντεο – κλήσεις δίνει ο Tom Ford και οι οποίες παρουσιάζονται από την ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας New York Times.

Με 4 βήματα ο διάσημος σχεδιαστής υπόσχεται να δώσει μία διαφορετική εικόνας στις διαδικτυακές κλήσεις οι οποίες πλέον είναι μονόδρομος εξαιτίας του κορωνοϊού.

Τα βήματα έχουν ως εξής:

1. Στήνουμε το κομπιούτερ πάνω σε μια στοίβα από βιβλία ώστε η κάμερα να βρίσκεται αρκετά πιο πάνω από το κεφάλι μας-ιδανικά ακριβώς από πάνω ώστε να μη φαίνονται τα προγούλια κλπ. Επίσης να φροντίσουμε ώστε αυτή να κεντράρει κατευθείαν στα μάτια μας.

2. Μετά παίρνουμε ένα λαμπατέρ, όσο γίνεται πιο ψηλό, και το στήνουμε δίπλα στο κομπιούτερ στην πλευρά του προσώπου που μας φαίνεται ότι είναι καλύτερη. Καλό είναι το λαμπατέρ να βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κομπιούτερ ώστε το φως πέφτει ωραία στο πρόσωπό μας-και να το αναδεικνύει.

3. Κατόπιν τοποθετούμε ένα άσπρο χαρτί πάνω στο λευκό τραπεζομάντιλο που θα φροντίσουμε προηγουμένως να υπάρχει κάτω από το κομπιούτερ και τα βιβλία. Με αυτό τον τρόπο το φως θα είναι ακόμα πιο έντονο και θα κάνει το πρόσωπό μας να φωτίζεται καλύτερα.

4. Πριν από όλα αυτά θα πρέπει να έχουμε φυσικά βαφτεί κατάλληλα και αν όχι τουλάχιστον να έχουμε βάλει πούδρα-οπωσδήποτε!-ακόμα και οι άνδρες ώστε να μη γυαλίζει το μέτωπό. Καλή τύχη!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων