Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Νικόλ Κίντμαν: Κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Νικόλ Κίντμαν, αποδεχόμενη το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού σε μίνι σειρά κατά την ετήσια απονομή των Emmy στο Λος Άντζελες. Η αυστραλέζα σταρ που κέρδισε το βραβείο για την ερμηνεία της στη μίνι σειρά Big Little Lies θέλησε να στείλε ένα ηχηρό μήνυμα από το βήμα της απονομής ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, αναφερόμενη ταυτόχρονα και στον ρόλο τον οποίο υποδύθηκε.

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύθηκε στην Σελέστε, μία επιτυχημένη και γεμάτη ενέργεια γυναίκα της οποίας η φαινομενικά τέλεια ζωή αμαυρώνεται από την κακοποίηση που υφίσταται στα χέρια του βίαιου συζύγου της.

«Μερικές φορές όταν παίζεις ένα ρόλο έχεις την ευκαιρία να μεταφέρεις και κάποια σημαντικά μηνύματα», είπε η Κίντμαν, προσθέτοντας: «Ρίξαμε φως στο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας. Είναι μια πολύπλοκη και ύπουλη ασθένεια και υπάρχει γύρω μας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που θέλουμε να γνωρίζουμε. Είναι γεμάτη από μυστικότητα και ντροπή και με το να μου δίνετε αυτό το βραβείο, ρίχνει ακόμα περισσότερο φως σε αυτή τη μάστιγα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων