Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Νομίζει η ΝΔ ότι θα ξεπλύνει την ντροπή με αγωγές. Ζητά 2,5 εκατ. από την εταιρία

Γράφει η Μαριλένα Κυριακοπούλου

Είναι γεγονός ότι η εταιρία που ανέλαβε τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, τα θαλάσσωσε. Και μετά από αυτό, η Νέα Δημοκρατία έχει κάθε δικαίωμα να ζητά αποζημιώσεις. Είναι επίσης γεγονός ότι αυτό θα ήταν μια καλή ευκαιρία για αρπαχτή από ένα κόμμα που βρίσκεται στα όρια της οικονομικής χρεοκοπίας. Επίσης είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα αυτές οι «εταιρίες» ποτέ δεν έχουν μόνο επαγγελματική σχέση με τα κόμματα αλλά και άλλες, προσωπικές και κάτω από το τραπέζι συνδιαλλαγές, οπότε τον να χτυπηθεί η εν λόγω εταιρία είναι και χτύπημα προς κάποιους στη ΝΔ.

Αλλά γενικά αν νομίζουν στη Νέα Δημοκρατία ότι με την αγωγή και ην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ, ότι θα ξεπλύνουν τη ντροπή τους είναι γελασμένοι.

Το ζήτημα δεν θα ξαναείναι ποτέ τεχνικό. Τεχνικό ήταν στην αρχή, εκείνη την αποφράδα Κυριακή. Μετά τις καταγγελίες για «βία και νοθεία για το βρώμικο 2009» ή εκείνες για σαμποτάζ, τα πράγματα δεν θα είναι ξανά ποτέ τα ίδια. Και παράλληλα φυσικά υπάρχει και το σοβαρότερο πολιτικό πρόβλημα ταυτότητας που όλοι παραδέχονται ότι έχουν στη ΝΔ.

HTML tutorial

Επίσης ο Παπαμιμίκος συνεχίζει να δηλώνει κώλυμα και δεν συμμετέχει στην ΚΕΦΕ. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Μάλλον βρίσκεται σε δεινή θέση. Άλλωστε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είχε από την αρχή υποδείξει ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν τη δουλειά σε συγκεκριμένη εταιρία. Μάλιστα τώρα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζητά από τον Παπαμιμίκο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αλλά δεν βαριέσαι… Το σαράκι στο κόμμα έχει φθάσει πολύ βαθιά. Και από Παπαμιμίκους να καθάριζε δεν αρκεί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων