Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Μικρή υπνοβάτης περπάτησε 5χλμ. και βρέθηκε σε διπλανή πόλη!

Γράφει ο Δημήτρης Κατσαρός

Είναι συχνό φαινόμενο για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 χρόνων να υπνοβατούν τη νύχτα. Αυτό που έζησε όμως η θεία ενός πεντάχρονου κοριτσιού από τη Νορβηγία ήταν πραγματικά τρομακτικό.

Το τετράχρονο κορίτσι, φορώντας μόνο τις μπότες της και τα εσώρουχά της, διήνυσε παραπάνω από 5 χιλιόμετρα, βρισκόμενη σε κατάσταση ύπνου, κατά τη διάρκεια μιας νύχτας με καταιγίδα, φτάνοντας σε μια κοντινή πόλη.

Η αστυνομία βρήκε το κορίτσι σώο στην πόλη Χόννινγκσβαγκ στο νησί Μαγκερόεγια, στη βορινή Νορβηγία, μετά από τηλεφώνημα των κατοίκων στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας.

Η θεία της μικρής, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Verdens Gang, που πρόσεχε εκείνη και τα αδέρφια της όσο η μητέρα τους έλειπε διακοπές, σοκαρίστηκε από το τηλεφώνημα της αστυνομίας αφού δεν είχε συνειδητοποιήσει την απουσία της μικρής ως εκείνη της στιγμή.

Όταν ερωτήθηκε το κορίτσι, απάντησε πως θυμάται ότι ονειρεύτηκε ότι το σπίτι της καίγεται, ότι φόρεσε τα παπούτσια της και ξεκλείδωσε την πόρτα. Όπως ανέφερε η θεία της, το κορίτσι θα πρέπει να πήγε πρώτα σε μια βιοτεχνία ψαριών στην περιοχή και έπειτα να περπάτησε μέσα σε ένα τούνελ 800 μέτρων για να φτάσει στην πόλη.

Είναι πραγματικά μια σπάνια περίπτωση υπνοβασίας που θα μπορούσε να έχει τραγική συνέχεια. Η θεία του κοριτσιού σήμερα αισθάνεται φρίκη όταν θυμάται την αγριότητα του ανέμου εκείνη τη νύκτα και σκεπτόμενη πώς μπορεί να αισθάνθηκε η μικρή υπνοβάτης.

σχετικα αρθρα

155 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img