Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Ντέβα Κασέλ: Η 15χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο πρόσωπο των Dolce & Gabbana

Είναι μόλις 15 ετών όμως η βαριά «κληρονομιά» που κουβαλάει τόσο από την μητέρας της, Μόνικα Μπελούτσι, όσο και από τον πατέρας της, Βενσάν Κασέλ, την καθιέρωσε από νωρίς στη κορυφή…

ΗΝτέβα Κασέλ κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, λόγω της ηλικίας της, όμως η συνεργασία της πλέον με τον διάσημο ιταλικό οίκο μόδας την έχει ήδη εκτοξεύσει. Η 15χρονη στην πρώτη της μεγάλη δουλειά της για το promotion του νέου αρώματος Shine της Dolce & Gabbana , πόζαρε με ένα λευκό φόρεμα και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Σημειώνεται ότι η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας και θα έλεγε κανείς ότι ταιριάζει τέλεια στη μεσογειακή της ομορφιά. Η Ντέβα Κασέλ γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στη Γαλλία, ενώ πάντα οι γονείς της την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

HTML tutorial

Σε πρώτη «ανάγνωση» θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει στην μητέρα της, έχοντας πάρει τόσο την λάμψη της όσο και τα χαρακτηριστικά της. Το μόνο που μένει να μάθουμε όμως είναι αν έχει τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του πατέρα της Βενσάν Κασέλ ο οποίος έχει διαδραματίσει μια εξίσου μεγάλη κινηματογραφική καριέρα με αυτή της πρώην γυναίκας του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων