Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Ντελίριο Καμμένου για το αντάρτικο

Έξω φρενών έγινε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο, μόλις πληροφορήθηκε για το αντάρτικο πέντε βουλευτών του κόμματός του υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Οι γρυλλισμοί του Καμμένου ακούγονταν μέχρι την άκρη του διαδρόμου στον τέταρτο όροφο του Πενταγώνου επειδή οι βουλευτές Κώστας Δαμαβολίτης τάχθηκε ευθέως υπέρ του «Ναι» ενώ οι Δημήτρης Καμμένος, Νίκος Μαυραγάνης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος ζήτησαν να ανακληθεί το δημοψήφισμα. Όπως λένε οι πηγές μας, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έγινε έξω φρενών με τον κ. Δαμαβολίτη αλλά και με τον Βασίλη Κόκκαλη επειδή ο πρώτος τάχθηκε με το «Ναι» και ο δεύτερος με την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρώπη.

Ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θεώρησε ότι βγήκε επικοινωνιακά κερδισμένος από την επιμονή του να ανεβάσει τον Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο, όχι μόνο δεν έκρυψε το θυμό του όταν έμαθε για το αντάρτικο αλλά ξέσπασε ακόμα και σε συνεργάτες του. Φέρεται να είπε ότι βεντετισμοί τύπου Ραχήλ δεν περνάνε στους ΑΝΕΛ και ζήτησε από εκείνους που επικοινωνούν με φιλικά blogs να παρουσιάσουν ως αποστασία εναντίον του Καμμένου το δικαίωμά τους στην άποψη.
Αργότερα, οι ίδιοι που τρολάρουν οποιοδήποτε ασκεί κριτική στους ΑΝΕΛ απέδωσαν το αντάρτικο των βουλευτών σε συνομωσίες που υποτίθεται πως στήνουν στελέχη της ΝΔ και ισχυρίσθηκαν ότι η διαγραφή του κ. Δαμαβολίτη έγινε για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι.

Παλιός κοινοβουλευτικός που γνωρίζει τον Πάνο Καμμένο από το 1992 όταν είχε αναλάβει την προεδρία του Οργανισμού Προβληματικών Επιχειρήσεων σχολίαζε ότι τόσο λούμπεν καταστάσεις δεν συμβαίνουν ότι στις μεταχουντικές πολιτικές ταινίες του Θανάση Βέγγου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img