Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ντινόπουλος κατηγορεί Κουβέλη για χρηματισμό. Ένα έργο ξαναπαιγμένο από την ανάποδη

Γράφει ο Δημήτρης Κατσαρός

Μείζον πολιτικό ζήτημα έχει δημιουργηθεί μετά την ανάρτηση στο youtube βίντεο που απεικονίζει τον Αργύρη Ντινόπουλο, υπουργό της απερχόμενης κυβέρνησης, σε ιδιωτική συγκέντρωση σε σπίτι να κατηγορεί τον Φώτη Κουβέλη ότι «πληρώθηκε καλά» προκειμένου να μην ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Ντινόπουλος μιλούσε για τον Αλέξη Τσίπρα και τη στάση του απέναντι στο ζήτημα της εκλογής προέδρου, λέγοντας ότι «ήθελε εκλογές γεναριάτικα». Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε «και ο Κουβέλης;» για να πάρει την απάντηση του υποψηφίου βουλευτή «Αυτόν άσ’τον. Αυτός πληρώθηκε καλά».

Στη ΔΗΜΑΡ είναι έξαλλοι με τη δήλωση του πρώην υπουργού και απευθύνουν κάλεσμα προς τη νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό «να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη» και προειδοποιούν ότι «Αν αδιαφορήσουν (στη Νέα Δημοκρατία), θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά».

Μετά τις καταγγελίες Ξουλίδου και Καμμένου για χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας, το απίστευτο σήριαλ Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου και τις εμπρηστικές δηλώσεις Βουδούρη – Παραστρατίδη, τώρα έχουμε καταγγελία για χρηματισμό από την ανάποδη, ενός προέδρου κόμματος προκειμένου το κόμμα του να μην ψηφίσει για πρόεδρο τα δημοκρατίας. Βέβαια η καταγγελία αυτή δεν έγινε στα μέσα ενημέρωσης όπως οι προηγούμενες. Έγινε σε ιδιωτικό χώρο και από ό,τι φαίνεται μάλλον από λάθος ανέβηκε και το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο, αφού πλέον δεν υπάρχει πια.

Αυτό που είναι πιο τρομακτικό είναι τι άλλο μπορεί να λέγεται σε κλειστές προεκλογικές συγκεντρώσεις των οποίων βίντεο δεν ανεβαίνουν στο διαδίκτυο αλλά ακόμη περισσότερο ότι ακόμη και στα μέσα ενημέρωσης όταν αυτά δημοσιεύονται, δεν γίνεται και τίποτα σπουδαίο. Δε μαθαίνουμε ποτέ πραγματικά τι συνέβη, και όλοι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους αφήνοντας μεγάλες πληγές στη γνώμη του κόσμου για το τι συμβαίνει στα πολιτικά γραφεία και σε διαδρόμους της βουλής. Μετά τα παραπάνω δεν τρέφουμε ιδιαίτερες ελπίδες για τις εξελίξεις αναφορικά σε αυτή τη νέα υπόθεση, εκτός ίσως από ένα νέο γύρο λογομαχιών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων