Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε τη μάχη [vid]

Μετά την ανακοίνωση πως διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, η Ντόρα Μπακογιάννη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο κύμα συμπαράστασης που δέχεται από το πρωί.

Μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην απόφασή της να δημοσιοποιήσει το ζήτημα της υγείας της και για τη μάχη με τον καρκίνο που καλείται να δώσει.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην Πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων