Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, 2022

Ντρου Μπάριμορ: «Αντέχω χρόνια ολόκληρα χωρίς σεξ»

«Δεν αποτελεί προτεραιότητά μου», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ, μιλώντας για το σεξ.

Η 47χρονη καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι το σεξ δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά της, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «The Drew Barrymore Show», που παρουσιάζει η ίδια. Οι δηλώσεις της έρχονται λίγο μετά την αποκάλυψη του συναδέλφου της, Άντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος προσφάτως δήλωσε ότι απείχε από το σεξ ένα εξάμηνο, καθώς προετοιμαζόταν να υποδυθεί έναν ιερέα στην ταινία «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο Γκάρφιλντ μάλιστα απείχε και από το φαγητό, προκειμένου να μπορέσει να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιησουίτη ιερέα του 17ου αιώνα. «Ήταν μια μοναδική εμπειρία, πολύ άγρια. Νήστευα από τα πάντα», είπε εκ των υστέρων ο ηθοποιός.

Μαθαίνοντας για τις μεθόδους του συναδέλφου της, η Μπάριμορ δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται: «Ναι, και;», είπε, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής της.

Ο καλεσμένος της Μπάριμορ, Ρος Μάθιους, σχολίασε: «Άρα η Ντρου Μπάριμορ αντέχει 6 μήνες χωρίς σεξ;», με την ηθοποιό να διορθώνει λέγοντας: «Αντέχω χρόνια ολόκληρα».

Μάλιστα, η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, η οποία χώρισε από τον πρώην σύζυγό της Γουίλ Κόπελμαν το 2016, ρώτησε το κοινό της εκπομπής της αν θεωρούν ότι «κάτι δεν πάει καλά με αυτήν».

«Πάει κάτι λάθος με μένα που νομίζω ότι έξι μήνες χωρίς σεξ δεν είναι τραγικά μεγάλο διάστημα;», είπε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων