Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

O πρώτος κατασκηνωτής ενόψει της κυκλοφορίας του iPhone 5S

Οι φανατικοί του iPhone 5S έχουν αρχίσει ήδη να κατασκηνώνουν έξω από το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο ενόψει της επίσημης κυκλοφορίας του την Παρασκευή.

Ο πρώτος που κατασκήνωσε είναι ο 17χρονος Gad Harari, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα έξω από το κατάστημα της Regent Street και, όπως αναφέρει, η μόνη περίπτωση να εγκαταλείψει το πόστο του είναι αν κάποιος του προσφέρει ένα τετραψήφιο ποσό.

Ο Harari δήλωσε πως έχει ήδη απέρριψε προσφορά 200 λιρών για τη θέση του, ενώ εκτιμά ότι στη συνέχεια οι προσφορές θα φτάσουν έως και τις 1.000 λίρες.

Ο 17χρονος έστησε μαζί με ένα φίλο του τη σκηνή, η οποίο μπορεί να αποτελείται από μια απλή πλαστική τέντα, αλλά διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, όπως ένα λάπτοπ MacBook.

«Είμαστε πάντα μεταξύ των πρώτων που παίρνουν iPhone», αναφέρει ο Harari, ο οποίος είναι γνώριμη φυσιογνωμία έξω από το κατάστημα της Apple.

«Ήρθα νωρίς γιατί ήθελα να είμαι πραγματικά ο πρώτος. Αυτό δείχνει την αφοσίωση κάποιου στα προϊόντα της Apple, αλλά εκτός από αυτό μου δίνεται και η δυνατότητα να πουλήσει το πόστο μου», εξηγεί και προσθέτει: «Θα πουλούσα τη θέση μου για χίλιες λίρες. Υπάρχουν κάποιοι τρελοί εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να δώσουν τόσα λεφτά».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων