Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Ο «άγγελος» του Αλέξη Τσίπρα – Ποια είναι η ξανθιά κυρία που έχει γίνει σκιά του

Οταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο, μπορούσε να διακρίνει κανείς στο πλάνο, ένα βήμα πίσω του, μια λεπτή, ξανθιά κυρία, κομψά ντυμένη, με τζιν, σακάκι και τσάντα με βαριά υπογραφή. Είναι η σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Χαλιδιά, που εδώ και χρόνια είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα πάντα σχετικά με την εικόνα του. Ακόμη και τα ρούχα του διαλέγει, λένε οι γνωρίζοντες τα μυστικά της Κουμουνδούρου.

Ας πούμε ότι πρόκειται για την προσωπική του image maker, που έχει άποψη για το στήσιμό του στον φακό και την κάμερα, για την εμφάνισή του, την κινησιολογία του, για οτιδήποτε τέλος πάντων αφορά την «όψη» του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η σύμβουλος που μέχρι τώρα ήταν στη σκιά του προέδρου και απέφευγε επιμελέστατα τα φώτα της δημοσιότητας τελευταία κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της.

Τόσο που κάποιοι στην Κουμουνδούρου αναρωτιούνται αν πρόκειται για σοβαρή αλλαγή στο λεγόμενο «στενό περιβάλλον» του Αλ. Τσίπρα, αν δηλαδή κάποιος εκτοπίζεται για να έχει περισσότερο χώρο η κυρία Χαλιδιά. Και βέβαια, το μεγάλο ερώτημα είναι αν, βαδίζοντας προς την πρωθυπουργία, θα ακούσουμε και το «αυτή μέχρι γραβάτα θα σε βάλει να φορέσεις».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων