Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται πως είδε τον διάβολο, τον θεωρούσαν νεκρό αλλά επέστρεψε στη ζωή και μιλά για την εμπειρία του

Το τί ακολουθεί μετά το θάνατο είναι ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά της ανθρωπότητας, καθώς μπορεί να υπάρχει χιλιάδες άνθρωποι που υποστηρίζουν πως είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες, αλλά όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, καμία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Οι περισσότεροι αναφέρουν ένα λαμπερό φως στο οποίο πλησιάζουν, άλλοι μιλούν για ένα μεγάλο τούνελ, όμως ελάχιστοι έχουν αναφέρει εμπειρίες σαν και αυτή της παρακάτω ιστορίας που ανέβασε ένας χρήστης του TikTok.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν ανέβασε έκανε μία ανάρτηση με έναν γιατρό να μιλάει και να εξιστορεί το περιστατικό με έναν 23χρονο που είχε φτάσει στα επείγοντα του νοσοκομείου με μία μεγάλη μαχαιριά στην καρδιά.

Ο ένας από τους γιατρούς που ήταν εκεί τον θεώρησε νεκρό, όμως ένας άλλος αποφάσισε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν και τον έβαλε στο χειρουργείο. Μετά λοιπόν από μία δύσκολη επέμβαση που κράτησε 4 ώρες, ο νεαρός συνήλθε, άνοιξε τα μάτια του και έπιασε το χέρι του γιατρού.

Κλαίγοντας του είπε πως στο διάστημα που μεσολάβησε, γνώρισε τον διάβολο: «Έβλεπα πως προσπαθούσατε. Ήμουν νεκρός. Ποτέ δεν είχα προσευχηθεί. Πήγα στην κόλαση και κοίταξα τον διάβολο στα μάτια», τονίζοντας πως τότε άρχισε να προσεύχεται, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένας άγγελος και να τον τραβήξει πάλι πίσω στην ζωή».

Το συγκεκριμένο video έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές από τη στιγμή που ανέβηκε στο TikTok.

 

@outterdarkness like for part 2 #fyp #miracles #angels #lucifer #hellisreal #thedevil ♬ original sound – hell is real

πηγή: e-radio.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων