Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

O «άρχοντας της καψούρας» κατά του Μπουτάρη

Μόδα τείνουν να γίνουν οι αιχμές που διατυπώνουν πρόσωπα του «λαϊκού πενταγράμμου» κατά πολιτικών προσωπικοτήτων.

Μιλώντας στο «Εγώ weekly» ο Βασίλης Καρράς ξεσπάθωσε κατά του Γιάννη Μπουτάρη τον οποίο κατηγόρησε ότι έχει μόνο ωραίες θεωρίες και όνειρα. Βάλλοντας κατά του Μπουτάρη εξομολογήθηκε ότι του έχουν προτείνει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης είπε: «Μα τι έχει κάνει ο Μπουτάρης για τη Θεσσαλονίκη; Επειδή ξήλωσε την παραλία και την έφτιαξε από την αρχή; Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε. Έχει μόνο ωραίες θεωρίες, όνειρα. Είδαμε τίποτε να υλοποιείται; Ο μπαρμπα-Γιάννης Μπουτάρης είναι καλός μόνο για φωτογράφηση στα περιοδικά και για να δίνει συνεντεύξεις. Όταν κάνει το Μετρό, θα τον στηρίξουμε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις προτάσεις που έχει δεχθεί να ασχοληθεί με την πολιτική, συμπλήρωσε: «Μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ίσως και γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Ο στόχος όταν αναλαμβάνεις μια θέση στην πολιτική είναι να παράγεις έργο. Από το μισό… αιώνα που έχω στην πλάτη μου και ζώντας μέσα στον κόσμο, έχω καταλάβει πως είναι πολύ λίγοι οι πολιτικοί που έχουν διάθεση να προσφέρουν, αλλά ούτε και αυτοί δεν τα καταφέρνουν. Ίσως γιατί δεν τους ευνοεί το σύστημα. Και αν δεν μπορώ να προσφέρω, γιατί να ασχοληθώ; Ο καλλιτέχνης από την άλλη πλευρά, ανήκει στο λαό, δεν ανήκει σε κόμματα. Αλλά αν κάποιος έχει το μικρόβιο, δεν πρέπει να του το στερήσεις».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων