Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Ο «ατακτούλης» λατίνος …γερουσιαστής

Ακόμα ένα σεξουαλικό σκάνδαλο στην Ουάσινγκτον. Τι καινούργιο;

Αυτή τη φορά το σκάνδαλο αφορά τον γερουσιαστή των Δημοκρατικών από την Πολιτεία του Νιού Τζέρσεϊ και ηγετική φυσιογνωμία των λατινογενών στο Κογκρέσο, Μπόμπ Μενέντεζ.

Ο γερουσιαστής ελέγχεται ως ατακτούλης με δυο ανήλικες πόρνες από τη Δομινικανή Δημοκρατία και για ανάρμοστες χρηματοδοτήσεις στην προεκλογική εκστρατεία του από ένα γιατρό στο Δυτικό Πάλμ Μπήτς.

Τα νυχτοπερπατήματα του γερουσιαστή είδαν το φώς της δημοσιότητας όταν το FBI, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έφοδο στο γραφείο του κολλητού του γιατρού, Σόλομον Μέλγκεν, ο οποίος κανόνισε πτήσεις για το φίλο του με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς και όργια με ανήλικες πόρνες για το γερουσιαστή.

Υπήρξαν και ανώνυμα e-mail που έφτασαν στην κατοχή του FBI και μιλούν για μια συνέντευξη με μια 19 χρονών πόρνη, η οποία αναφέρει ότι έκανε σεξ με το γερουσιαστή Μενέντεζ, τρείς φορές το 2009. Επίσης λέει ότι τον συνάντησε πάλι το 201 και το 2011.

Ο ατακτούλης γερουσιαστής αρνείται με μένος τις κατηγορίες και βλέπει πολιτικά κίνητρα και πολιτική δίωξη από ακροδεξιούς πίσω από αυτές.

Πάντως χαρακτηρίζει ως φίλο και πολιτικό υποστηρικτή το γιατρό, και παραδέχεται ότι ταξίδεψε τρεις φορές με το αεροπλάνο του, αλλά πλήρωσε για τα ταξίδια.

Ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Χάρι Ρήντ, στηρίζει το συνάδελφό του, και με δήλωσή του αναφέρει ότι δεν έχει κάνει κάτι παράνομο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο γερουσιαστής Μενέντεζ τον ερχόμενο Νοέμβριο έχει εκλογές γιατί λήγει η θητεία του.

Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν στην Ουάσινγκτον. Πολλοί πολιτικοί σκίζουν τα ρούχα τους για άδικες κατηγορίες και βλέπουν πίσω από αυτές συνομωσίες πολιτικών αντιπάλων. Και μετά από λίγο όταν τα στοιχεία είναι ατράνταχτα δηλώνουν μεταμέλεια και ότι βρέθηκαν σε μια αδύνατη στιγμή.

Με δεδομένο ότι ο γερουσιαστής Μενέντεζ είναι σθεναρός υποστηρικτής των ελληνικών συμφερόντων στην αμερικανική Γερουσία, εμείς ως Έλληνες τον στηρίζουμε. Άλλωστε τι έκανε ο άνθρωπος μια ευαισθησία στο γυναικείο κορμί έχει. Μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για αυτό;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων