Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ο Χαρδαλιάς αντέδρασε στο βίντεο παρωδία του Τάκη Ζαχαράτου

Ο Τάκης Ζαχαράτος γύρισε ένα βίντεο παρωδία με ήρωα τον Νίκο Χαρδαλιά, το οποίο έγινε viral στο Instagram, και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δε δίστασε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση του κωμικού.

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol. Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos.

xardalias_zaxaratos_2805_1-2048x1000-1-600x293 (1)

 

Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην λεζάντα, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις παραστάσεις του.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε την προσοχή χιλιάδων στα social media και, μεταξύ των εκατοντάδων σχολίων που γράφτηκαν, ήταν και δύο του ίδιου του Νίκου Χαρδαλιά.

Αφού αρχικά σχολίασε με ένα emoticon καρδιάς, λίγες ώρες αργότερα επανήλθε, «προειδοποιώντας» τον Τάκη Ζαχαράτο πως θα παραστεί στην πρεμιέρα και ως εκ τούτου θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. «Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας», του γράφει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων