Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Ο εικονικός κόσμος των strippers στην εποχή του COVID-19

Η πανδημία του COVID 19, το lockdown και η κοινωνική αποστασιοποίηση έχουν επηρεάσει άμεσα τους εργαζόμενους στην ερωτική βιομηχανία. Σε αυτή φυσικά την κατηγορία βρίσκονται και οι strippers που η φύση της δουλειάς τους απαιτεί την φυσική παρουσία. Πολλές είναι οι γυναίκες που αρχίζουν και δυσκολεύονται αναφορικά με τα οικονομικά και δεν γνωρίζουν πως θα αντεπεξέλθουν στα αβέβαια χρόνια που έρχονται.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει ένα κλαμπ, προσπαθώντας να μετριάσει με κάποιο τρόπο την κατάσταση. Ο λόγος για το «Die Happy Tonight» ένα ανδρικό strip club με έδρα τη Νέα Υόρκη που πραγματοποιεί βραδιές μόνο για συγκεκριμένα μέλη. Θέλοντας να δώσει μία λύση στην τρέχουσα κατάσταση, δημιουργεί μία σειρά διαδικτυακών εμπειριών σε μία προσπάθεια να μεταφέρει την εμπειρία στο διαδίκτυο.

«Η ανάγκη για ψυχαγωγία και επικοινωνία είναι και θα είναι πολύ ισχυρή. Είναι μέρος του ανθρώπινου DNA», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του club Kalin Moon, προσθέτοντας πόσο σημαντικό είναι να διασφαλιστεί ότι όλα τα μοντέλα θα μπορούν να δουλέψουν ώστε να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Γι αυτόν τον λόγο, εκτός από την προϋπάρχουσα υπηρεσία χορού με VR, το κλαμπ ξεκίνησε πρόσφατα ένα εικονικό πρόγραμμα ραντεβού μέσω Zoom, στο οποίο οι πελάτες μπορούν να οργανώσουν ατομικές ή ομαδικές συνομιλίες βίντεο με την χορεύτρια της επιλογής τους. Αυτές οι συναντήσεις ξεκινούν από 200 δολάρια για τα πρώτα 30 λεπτά και οι πελάτες ενθαρρύνονται για πιο direct κουβέντα, σαν μια τυπική εμπειρία σε κλαμπ.

Εξάλλου, όπως είπε ο Moon, αυτό θα βοηθήσει τους υπαλλήλους τους να πληρώνονται καθώς η κατάσταση συνεχίζει να εξελίσσεται και όπως προβλέπεται η νέα κανονικότητα θα είναι διαφορετική στις προσωπικές συγκεντρώσεις. «Αν με ρωτάτε, θεωρώ ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος για να ανακάμψει πλήρως η κατάσταση. Γι’ αυτό τον λόγο το Die Happy Tonight επενδύει τόσο πολύ στην αναπαραγωγή της εμπειρίας μέσω του διαδικτύου. Ακόμη και όταν τα κλαμπ ανοίξουν ξανά, αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα επιλέγουν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους στο σπίτι λόγω φόβου».

Σύμφωνα με την Haley, μοντέλο του DHT, είναι μία διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το κλασικό camming. «Είναι λιγότερο ανώνυμη στο σύνολό της. Το camming λειτουργεί σε μια βάση βασισμένη στην φαντασία, με την έννοια ότι οι πελάτες δεν είναι πραγματικά ικανοί να συναντήσουν τα πραγματικά μοντέλα. Με εμάς είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν, κάτι που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική», τόνισε αρχικά για να προσθέσει: «Υπάρχουν μερικοί που το αντιμετωπίζουν ως μία εμπειρία σεξ αλλά οι περισσότεροι θέλουν κάποιον για να συζητήσουν και να τον γνωρίσουν».

Ακόμη και όταν τα κλαμπ ανοίξουν ξανά, αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα επιλέγουν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους στο σπίτι λόγω φόβου
Το τι θα ακολουθήσει έπειτα; Άγνωστο. Σύμφωνα με τον Moon, βλέποντας πόσο δύσκολο είναι να προβλέψουμε πόσο καιρό θα διαρκέσει όλη αυτή η κατάσταση, θα προσπαθήσουν να βρουν νέους τρόπους για να διατηρήσουν το κλαμπ και τους υπαλλήλους τους. Και η επόμενη κίνησή τους είναι η έναρξη ενός εικονικού ιστότοπου με κάμερες που θα ονομάζεται «Eve’s Theatre». «Θα είναι ένας ιδιωτικός ιστότοπος για strippers, dominatrixes, hostess που θα επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και με τους fans τους».

Ο Moon κατέληξε λέγοντας πως: «Η αποστολή μας είναι να φέρουμε πίσω στην δουλειά lifestyle της νύχτας και περισσότερο τα strip clubs και τους εργαζόμενους στο σεξ. Δεν υπάρχει τίποτε παρόμοιο στην αγορά και είμαστε ενθουσιασμένοι που αναδημιουργούμε την έξοδο στην πόλη. Και μάλιστα με όλες τις ανέσεις του σπιτιού μας».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων