Μια βόλτα μέχρι το Λονδίνο πήγε σήμερα η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου συνάντησε τον κ. Νίκο Κουλούσια, τον Έλληνα σεφ που ετοίμασε το δείπνο της βασίλισσας Ελισάβετ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο!
«Αγωνία και άγχος έχουμε πάντα, είτε είναι για τη βασίλισσα είτε για τον κόσμο που έρχεται σε ένα εστιατόριο.
Εγώ δε ζω μόνιμα εδώ. Μένω τα τελευταία πέντε χρόνια στη Λέρο και πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο, λόγω της συνεργασίας που έχω από το 2017 με το παλάτι. Τονίζουμε λίγο την ελληνική κουζίνα στο μενού. Τα μενού πρέπει να είναι βασισμένα στη γαλλική κουζίνα», εξήγησε ο κ. Κουλούσιας.
«Εμείς κάνουμε τις προτάσεις μας, μαγειρεύουμε, φωτογραφίζουμε, δοκιμάζουμε και μετά πηγαίνει στο γραφείο της βασίλισσας για να το εγκρίνει. Για το Ιωβηλαίο είχαμε και ψάρι και κρέας. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να αποκαλύψω, έχουμε ρήτρα από το πρωτόκολλο. Οτιδήποτε έχει άμυλο απαγορεύεται. Πηγαίνουμε σε πολύ light εκδόσεις με προϊόντα που παρέχονται από τη φάρμα τους», πρόσθεσε ο ίδιος.