Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Ο Γ. Μιχελής στο πλευρό της Λ. Κατσέλη στην Εθνική Τράπεζα

Ο πρώην Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής είναι η επιλογή της κυβέρνησης για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο κ. Μιχελής συμμετείχε στη σύσκεψη που είχε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με τους τραπεζίτες.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας για να προχωρήσει στην εκλογή του κ. Μιχελή ως μέλος του Δ.Σ. Στη συνέχεια, θα αποχωρήσουν οι απερχόμενοι Γιώργος Ζανιάς και Αλέξανδρος Τουρκολιάς. Αφού κατατεθούν οι παραιτήσεις τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕτΕ θα αναθέσει τη θέση του Προέδρου στη Λούκα Κατσέλη και του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Γιώργο Μιχελή, ενώ η Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει τον Μάιο θα επικυρώσει τους διορισμούς τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μιχελής έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εμπορικής Τράπεζας, Διευθύνων Σύμβουλος της Bank Post, θυγατρικής της Eurobank στη Σερβία, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της First Business Bank, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Εγνατίας Τράπεζας αλλά και Γενικός Διευθυντής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων