Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Ο Γ. Σγουρός κάνει “comeback” απ΄ το Μενίδι. Τυχαίο;

Πλήθος δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις τελευταίες μέρες, φέρουν τον Γ. Σγουρό να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κορυφαία πρόσωπα της νέας ηγετικής ομάδας της ΝΔ, για να κατέλθει υποψήφιος με τη δεξιά παράταξη στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Αν και η συμφωνία -όπως μαθαίνουμε- δεν έχει κλείσει, εντούτοις ο πρώην περιφερειάρχης φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη… προεκλογική εκστρατεία και μάλιστα απ’ το Μενίδι.

Πριν λίγες μέρες, εθεάθη να περπατά παρέα με την Ευρώπη Κοσμίδη, επιτυχημένη πολιτικό μηχανικό και υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, πόντα και αγαπητή΄στην τοπική κοινωνία των Αχαρνών.
Όπως φανερώνει και η  συνοδ. φωτογραφία, η βόλτα κατέληξε σε γνωστό καφενείο της περιοχής, όπου τα δύο πολιτικά πρόσωπα δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν σε ένα ουζάκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Γ. Σγουρό συνδέει χρόνια φιλία με την Ευρώπη Κοσμίδη, που ήταν και επιλαχούσα περιφερειακή σύμβουλος του με μια διόλου ευκαταφρόνητη συγκομιδή 6000 ψήφων. Λέτε να υπολογίζει σ’ αυτούς τους ψήφους ο κ. Σγουρός και στην επιρροή της κα Κοσμίδη στην τοπική κοινωνία; Θα φανεί στην πορεία του(ς)…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων