Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ ανακοίνωσε τον πέμπτο γάμο του – Τι απαντά η νυν σύζυγός του

O πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ (από το 1998 έως το 2005) ήταν πάντοτε μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που πολλοί θα χαρακτήριζαν αντισυμβατική. Σήμερα, όμως, στα 73 του χρόνια τα… τινάζει όλα στον αέρα.

Αρχικά η εργασιακή του σχέση με τον ενεργειακό κολοσσό της Ρωσίας, Rosneft, από τη θέση του επικεφαλής του εποπτικού συμβουλίου με ότι αυτό σημαίνει για έναν πρώην Γερμανό καγκελάριο.

Ταυτόχρονα όμως, ο Σρέντερ ανακοινώνει ότι το φθινόπωρο θα παντρευτεί για πέμπτη φορά. Με μια όμως, μικρή διαφορά. Δεν έχει χωρίσει με την τέταρτη σύζυγό του, βουλευτή του SPD στην Κάτω Σαξονία.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο πρώην καγκελάριος εμφανίστηκε δημόσια, αγκαζέ στους δρόμους του Βερολίνου με τη νέα του… αρραβωνιαστικιά Σογεόν Κιμ που εργάζεται ως διερμηνέας στην εταιρεία προσέκλυσης επενδύσεων του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας NRW.invest. Στη συνέχεια, σε συνέντευξη Τύπου από τη Σεούλ το ζεύγος Σρέντερ-Κιμ αποκάλυψαν ότι σχεδιάζουν να παντρεύουν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μάλιστα, ο Σρέντερ δήλωσε ότι θέλει να περάσει τα μισά χρόνια «που του απομένουν» στην Κορέα και απαντώντας σε εύλογες ερωτήσεις διευκρίνισε ότι «το διαζύγιό του από την νυν σύζυγό του Ντόρις Σρέντερ-Κεπφ ουδεμία σχέση έχει με το νέο δεσμό του».

Η ψυχραιμία της συζύγου

Η νυν σύζυγος του πρώην καγκελαρίου Σρέντερ, Ντόρις Σρέντερ – Κεπφ, με την οποία έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, δήλωσε: «η κυρία Κιμ είναι η αφορμή, αλλά όχι η μοναδική αιτία για τον χωρισμό».

Παράλληλα η γερμανίδα πολιτικός απηύθυνε έκκληση για σεβασμό της προσωπικής της ζωής έτσι ώστε «τα δύο παιδιά τους να μην επιβαρυνθούν επιπλέον από τη διαδικασία διαζυγίου».

Με πληροφορίες από τη DW

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων