Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ο καιρός της Παρασκευής

Στην Αττική σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο

Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με4 και πρόσκαιρα το πρωί βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 31 και στην Κρήτη κατά τόπους 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων