Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Ο καρκίνος χτυπάει την πόρτα του Ράμα – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι φήμες που είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό από πολιτικούς του στενού περιβάλλοντος του Αλβανού πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μερίδας του αλβανικού τύπου ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντi Ράμα μετέβη εσπευσμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ιδιωτική κλινική στην Σουηδία καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στους πνεύμονες.

Από αξιόπιστες πηγές, των εφημερίδων Opozita.com και Telegrafi, μαθαίνουμε ότι ο Αλβανός Πρωθυπουργός μετέβη στις 5:00 το πρωί της Παρασκευής, σε μια άκρως εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Σουηδία, προκειμένου να προβεί σε μια σειρά εξετάσεων λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τους πνεύμονες του.

Αυτή η έκτακτη επίσκεψη γίνεται επειδή η κατάσταση της υγείας του Ράμα έχει χειροτερέψει αισθητά τις τελευταίες ημέρες. μάλιστα, προκαλεί εντύπωση η σιγή ιχθύος που τηρεί το γραφείο των δημοσίων σχέσεων του Αλβανού πρωθυπουργού μιας και ακόμη δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε καν για την διάψευση της είδησης.

Αξίζει να τονίσουμε πως ακόμη και κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συναντήσεων του, και ιδιαιτέρως κατά την επίσκεψή του στο Βελιγράδι οπού συναντήθηκε με τον Σέρβο Πρωθυπουργό Βούτσιτς, ο Εντι Ράμα φαινόταν πολύ κουρασμένος και έπαιρνε συχνές αναπνοές, οι οποίες μεταφράστηκαν από τους «ειδικούς» που επιμελήθηκαν την ανακοίνωσή του ότι “ήταν συναισθηματικά φορτισμένος”, προσπαθώντας έτσι ξανά να κρύψουν την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων