Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Ο λαϊκισμός του Α. Ντινόπουλου έφτασε μέχρι την Κίνα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Κίνας, το Xinhua, δημοσίευσε την αγγελία Ντινόπουλου στην οποία ψάχνει δουλειά. «Ένας πρώην εξέχων Έλληνας υπουργός τοποθέτησε αγγελία σε ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας αναζητώντας θέση, σε μία πρωτοφανή περίπτωση στην Ελλάδα που προκάλεσε έκπληξη και αναφορές», αναφέρει στο σχετικό του τηλεγράφημα.

ntinopoulos

«Τα ελληνικά ΜΜΕ, πολιτικοί και απλοί πολίτες πίστεψαν πως ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε πέσει θύμα φάρσας» ανέφερε το τηλεγράφημα και εξηγεί πως ο ίδιος ο πρώην υπουργός επιβεβαίωσε την είδηση με tweet του: «Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος  πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει»

HTML tutorial

Στο τηλεγράφημα μεταφέρεται και η στήριξη του Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω twitter που έγραψε «Κάνεις πολύ καλά και είναι παράδειγμα ότι δεν πλούτισες από την πολιτική για να κάθεσαι!». Εμμέσως πλην σαφώς το πρακτορείο μιλά για λαικισμό, αφού σημειώνει ότι «στο παρελθόν είχε επικριθεί για λαϊκισμό» ενώ τώρα, πολίτες αστειεύονται ότι ο πρώην υπουργός είναι άλλος ένας απλός Έλληνας που παλεύει μέσα στην κρίση.

Εμείς θα αρκεστούμε στο σχόλιο κάποιου στο διαδίκτυο που έγραψε: «Στέλνω πρόταση στον Ντινόπουλο να έρθει να κόβει τα χορτάρια στο κτήμα το καλοκαίρι. Μισθός 10 ευρώ τη μέρα, ανασφάλιστος. Όπως τα ψήφισε.»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων