Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Ο Μπακογιάννης απαντά για τον συνωστισμό στην Ομόνοια: Κάναμε λάθος

Με ένα βίντεο από την Ομόνοια, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στα σχόλια για την χθεσινή, αυξημένη κίνηση στην πλατεία που παραδόθηκε στο κοινό.

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος», έγραψε στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, που μίλησε στον φακό για το άνοιγμα της πλατείας το βράδυ της Πέμπτης.

«Καλημέρα. Από χθες το βράδυ διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας. Σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει διαφορετικά. Να πούμε λίγο τι έγινε: Προφανώς δεν έγιναν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις.

Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσα-ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει. Και η δημοτική αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει μέτρα κοινωνικών αποστάσεων. Έχοντας πει όλα αυτά. Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνούν χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων