Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ο Μπομπ Ντίλαν ζήτησε προστασία μετά το χτύπημα στο Παρίσι

Ο διάσημος τραγουδοποιός Μπομπ Ντίλαν θορυβήθηκε ιδιαίτερα μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και ζήτησε να του παρασχεθεί ειδική ένοπλη προστασία, εν όψει των συναυλιών του στο εσωτερικό του θεάτρου Μαντζόνι της Μπολόνια στο οποίο αύριο και μεθαύριο έχουν προγραμματισθεί δύο συναυλίες του.

Σε δημοσίευμα της Corriere della Sera, σημειώνεται ότι «Οι υπεύθυνοι του θεάτρου Μαντζόνι έκαναν ότι μπορούσαν για να ικανοποιήσουν το αίτημα του καλλιτέχνη. Ήλθαν σε επαφή με ιδιωτική εταιρία φύλαξης η οποία και θα αποστείλει δώδεκα φρουρούς που θα ελέγχουν διαρκώς την κατάσταση, αρχίζοντας από το καμαρίνι του Ντίλαν». Μάλιστα κάποιοι από τους ιδιωτικούς φρουρούς του Ντίλαν δεν θα φορούν διακριτικά ή στολή προκειμένου να κινούνται μυστικά μέσα στο πλήθος.

«Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι στον μέγιστο βαθμό, δεν θα θυμίζουν εκείνα που έχουν υιοθετηθεί έως τώρα σε παρόμοιες συναυλίες. Παράλληλα όμως δεν θέλουμε να προκαλέσουμε πανικό, διότι εξακολουθεί να είναι σε κάθε περίπτωση ένα καλλιτεχνικό γεγονός», δήλωσαν σχετικά οι υπεύθυνοι του θεάτρου της Μπολόνια.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων