Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που@@@ιό και εκείνος του απάντησε στο Twitter (ΦΩΤΟ)

Αίσθηση αλλά και πολλά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση του Νίκου Νικολόπουλου στο Twitter με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου ποιυ δέχθηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ, ένα tweet που έφθασε ως τα… αυτιά του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού ο οποίος και απάντησε στον Ελληνα βουλευτή.

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη… των π@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter πριν μερικές ώρες ο Νίκος Νικολόπουλος.

niktweet1

Το tweet όπως φαίνεται έφθασε ως τον Σαβιέ Μπετέλ ο οποιός μάλιστα απάντησε στον Ελληνα βουλευτή. «Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στον κ. Νικολόπουλο.

niktweet2

Η πρόταση γάμου στον Σαβιέ Μπετέλ

Πριν από μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί.

Ο Σαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές, μάλιστα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και κατόπιν, από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ. Οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί, σε ανεπίσημες και επίσημες εκδηλώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.

niktweet3

niktweet4

niktweet5

niktweet6

niktweet7

niktweet8

niktweet9

niktweet10

niktweet11

niktweet12

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων