Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

O πάπας Φραγκίσκος κάνει εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη!

Ο πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο πρώτος πάπας που θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη. Ο ποντίφικας θα υποδυθεί τον εαυτό του στην ιταλικής παραγωγής ταινία «Beyond the Sun», που βασίζεται στα γκόσπελ.

Πίσω από την δημιουργία του έργου «κρύβεται» η έκκληση που απηύθυνε ο πάπας στους κινηματογραφιστές να περάσουν μέσω της έβδομης τέχνης στα παιδιά τα μηνύματα του Χριστού.

Τα κέρδη από την ταινία θα δοθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα της Αργεντινής που βοηθούν παιδιά και νέους που έρχονται αντιμέτωποι με κινδύνους.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγο καιρό στην Ιταλία. Ο Αντρέα Ιεροβόλινο συνιδρυτής της AMBI Pictures, της εταιρίας παραγωγής και διανομής της ταινίας, δήλωσε ότι ο ενθουσιασμός που επικρατεί για τη συμμετοχή του πάπα Φραγκίσκου στην ταινία «δεν περιγράφεται. Δεν πρόκειται απλά για μια ταινία, αλλά για ένα μήνυμα».

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο πάπας Φραγκίσκος θα εμφανιζόταν σε αρκετά σημεία της ταινίας, η ιστοσελίδα όμως της AMBI αναφέρει ότι με την παρουσία του θα κλείσει την αυλαία του έργου. Στον επίλογο θα στείλει το δικό του χριστιανικό μήνυμα στα παιδιά.

Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και αντιδράσεις για τη συμμετοχή του πάπα Φραγκίσκου στο εγχείρημα. Εκπρόσωπος του Βατικανού δήλωσε ότι ο Πάπας «δεν είναι ηθοποιός».

Πηγή: in.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων