Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

O πρίγκιπας William έχει απογοητευτεί πολύ με τον αδελφό του

Όλα δείχνουν πως το χάσμα ανάμεσα στα δύο διάσημα αδέλφια: τον William και τον Harry, διαρκώς βαθαίνει.

Είναι πλέον γνωστό πως οι πρίγκιπες William και Harry, είχαν αρχίσει να έχουν έντονες διαφωνίες από την εποχή που ο Harry ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Meghan Markle και οι σχέσεις τους σίγουρα δεν βελτιώθηκαν μετά το Megxit.
Μάλιστα, πρόσφατο δημοσίευμα στο Us Weekly, που επικαλείται πηγή από το βρετανικό παλάτι και φίλο του William, αναφέρει πως ο Δούκας του Κέιμπριτζ, έχει απογοητευτεί πολύ με τον αδελφό του, επειδή δεν επέστρεψε στην Αγγλία, για να σταθεί στο πλευρό του πατέρα τους Καρόλου, που έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε πως ευτυχώς έχει αναρρώσει.

Επίσης η πηγή αναφέρει πως ο William θεωρεί πως ο Harry θα έπρεπε να είναι στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας, τώρα που όλοι δίνουν μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πάντως ο ίδιος ο William και η σύζυγός του Kate Middleton προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν την συμπαράστασή τους στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και μάλιστα επικοινώνησαν οι ίδιοι τηλεφωνικά με προσωπικά σε δύο μεγάλα βρετανικά νοσοκομεία.

https://www.instagram.com/p/B-S_MnclCSg/?utm_source=ig_embed

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων