Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

O Ράϊαν Γκόσλινγκ ως νέος Willy Wonka

Ο παραγωγός των ταινιών Harry Potter και Fantastic Beasts and where to find them, David Heyman, σε συνεργασία με την Warner Bros φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη τον κόσμο του Willy Wonka! Σύμφωνα με το Variety, το κλασικό πλέον μυθιστόρημα του Roald Dahl, Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας θα μεταφερθεί στο σινεμά με τρόπο παραλλαγμένο, ως reboot της αρχικής ιστορίας του Βρετανού συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Η Warner Bros αναζητά άντρα ηθοποιό από 29 eως 35 ετών για τον ρόλο του Willy Wonka και σύμφωνα με το That Hashtag Show ο Ryan Gosling έχει εκφράσει ενδιαφέρον του για τον ρόλο που μέχρι στιγμής έχουν υποδυθεί οι Gene Wilder και Johnny Depp. Η ταινία θα είναι prequel της ιστορίας που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και έτσι ο Gosling, εφόσον αναλάβει το ρόλο, θα υποδυθεί τον Willy Wonka σε νεαρή ηλικία δηλαδή θα δούμε τα ταξίδια στη χώρα των Ούμπα-Λούμπα το πως έφτιαξε το εργοστάσιο του και θα αναπτυχθούν γενικά όλα εκείνα τα flashbacks που είχαμε δει στην ταινία του 2005 με τον Johnny Depp.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την παραγωγή, το υπόλοιπο καστ ή, πολύ περισσότερο, την έναρξη των γυρισμάτων, όμως ελπίζουμε ότι το reboot του κλασικού παραμυθιού θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων