Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Ο Σπανός και …οι τρίχες!

Αν καταφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο να οδηγήσει στην έξοδο και τον Γιώργο Σπανό, δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα σωτηρίας.

Στο Περιστέρι παίζεται το θέατρο του παραλόγου από μια μερίδα των (ούτως ή άλλως ελάχιστων) οπαδών του Ατρομήτου που πηγαίνουν στο γήπεδο.

Ο Σπανός είναι ένας παράγοντας που συντηρεί μόνος του την ΠΑΕ, οδήγησε τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου και στην Ευρώπη, δεν χρωστάει πουθενά, κάνει χρηστή διοίκηση και δεν έχει εμπλακεί ούτε σε υποψία από τις βρωμιές του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου.

Έχοντας πάρει μια ομάδα από το πουθενά, με κουρελιασμένη τη μεγάλη ιστορία της, την έχει οδηγήσει…από το πουθενά στα ψηλότερα στρώματα του πρωταθλήματος, νοικοκυρεμένη, αμόλυντη και πολύ ισχυρή.

Επειδή ο Ατρόμητος έτυχε να χάσει από τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο που…πλημμυρίζει κάθε Κυριακή τις εξέδρες του γηπέδου στο Περιστέρι (πάνω από 2.000 δεν πάνε ποτέ).

Το άδικο δεν το αντέχει κανείς και πολύ φοβόμαστε ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας διαφέρει σε όλα από τον συνηθισμένο τύπο προέδρου ελληνικής ΠΑΕ. Όταν, λέει, λοιπόν ότι το καλοκαίρι θα χαρίσει τις μετοχές του στον δήμο και θα τα βροντήξει, το πιθανότερο είναι ότι το εννοεί.

Οι προσπάθειες για να μεταπειστεί είναι έντονες από τους σοβαρούς ανθρώπους γύρω από την ΠΑΕ, μόνο που η επιμονή του σε αυτή την απόφαση πλέον δεν είναι εν θερμώ και δεν αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας.

Ας φύγει, λοιπόν, κι ο Σπανός από το ποδόσφαιρο κι ας μείνουν οι…τρίχες.

Άλλωστε παρείσακτος μοιάζει σε έναν τέτοιο χώρο όπου οι σοβαροί επιχειρηματίες είναι η εξαίρεση και τα λαμόγια ο κανόνας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων