Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Ο Σύριζα ετοιμάζεται για εκλογές- άρχισαν τα όργανα στην αντιπολίτευση

Βέβαιοι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη ευκαιρία, θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και γιa αυτό τον λόγο ήδη κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα «Νεολόγος Πατρών» θεωρήθηκε προεκλογικό σήμα στην Κουμουνδούρου. «Η καταστροφική διαχείριση της κυβέρνησης φέρνει ξανά τη χώρα σε δυσμενέστατη κατάσταση. Καταφέραμε το 2018 να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, τιμώντας τις θυσίες και τη σκληρή προσπάθεια των Ελλήνων. Όμως σήμερα, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, η Νέα Δημοκρατία μας φέρνει ξανά στο χείλος της καταστροφής. Είναι ίδιον της Δεξιάς να προσπαθεί να αποδρά από τις ευθύνες της όταν τα κάνει μπάχαλο. Επομένως, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Στην Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι οι εξελίξεις μετά τον ανασχηματισμό –τον οποίο χαρακτήριζαν προεκλογικό– επιβεβαιώνουν την εκτίμησή τους ότι ο πρωθυπουργός προετοιμάζεται για πρόωρες κάλπες. Υπογραμμίζουν την επίσπευση του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης την οποία εντάσσουν στους προεκλογικούς σχεδιασμούς του Κ. Μητσοτάκη, ενώ δεν διαφεύγουν της προσοχής τους και ορισμένες κινήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε μια σειρά από περιφέρειες.

Πηγή: iefimerida.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων