Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

O TAP δημιουργεί παιδικές χαρές στην Κομοτηνή

Με μεγάλη χαρά αλλά και ικανοποίηση υποδέχθηκαν στον Νομό Ροδόπης και ειδικότερα την Κομοτηνή τις θετικές εξελίξεις όσον αφορά τις παροχές του ΤΑP.

Η κοινοπραξία εταιρειών με την επένδυση της και την τελική υιοθέτηση του αγωγού έχει αποκομίσει τεράστια οφέλη από την μέχρι στιγμής πορεία του έργου και στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να προβεί σε μια σειρά από ενέργειες κυρίως ανταποδοτικού χαρακτήρα με την κοινωνία να τοποθετείται ως η πρώτη προτεραιότητα.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν η κοινοπραξία απέστειλε δυπ επιστολές προς τον Δήμο Κομοτηνή όπου σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκε να κατασκευάσει παιδικές χαρές σε οικισμούς όπου κοντά τους θα περάσει ο αγωγός.

Όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης με την επιστολή της η κοινοπραξία ουσιαστικά σημείωσε πως προχωρά η δημιουργία 6 παιδικών χαρών στους οικισμούς Ροδίτη,Θρυλορίου,Φύλακα,Μεσοχωρίου,Κοσμίου,Μεγάλου Δουκάτου.ttp://www.paratiritis-news.gr/
Επιπροσθέτως αξίζει να σημειωθούν πως οι παιδικές χαρές θα κατασκευασθούν από την ίδια την κοινοπραξία και κατά πάσα πιθανότητα θα τις παραδώσει χρονικά γύρω στο τέλος του καλοκαιριού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων