Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Ο Θύμιος είχε επιλέξει να ζει στη σκιά… Δείτε πως περιγράφει της ζωή του ο γαμπρός του μιλώντας στην ΕΡΤ

Ο Θύμιος, 40 χρονών σήμερα, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι. Τότε όμως και μέσα σε μία στιγμή όλα άλλαξαν λέει ο γαμπρός του, Στάθης Κωστάκος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή ” Συνδέσεις”…  Έχασε ξαφνικά τη δουλειά του, έχασε τους φίλους του, το χαμόγελό του, έχασε όλα αυτά που για πολλούς θεωρούνται δεδομένα…

“Δεν έχουμε καμία πληροφορία… καμία απολύτως. Βγαίνουμε τα βράδια έξω να ψάξουμε από δω από κει… κοιτάμε τους κάδους, μήπως είναι κρυμμένος. “Όσο για το περιστατικό του παρελθόντος” είπε με σιγουριά, “ήταν απόπειρα αυτοκτονίας… Δεν μας είπε το γιατί ο Θύμιος… Πήγε να αυτοκτονήσει στην Τρίπολη. Δεν μας διευκρίνισε το γιατί ΠΟΤΕ”.

Δείτε τι είπε στις “Συνδέσεις” ο γαμπρός του Θύμιου στο βίντεο που ακολουθεί:

“Πριν από αυτό είχε παρέες, έβγαινε έξω, ήταν κοινωνικός δεν ήταν απόμακρος. όταν έγινε το συμβάν έμεινε ΜΟΝΟΣ. Μετά το ατύχημα ήταν τρομακτικό…” περιγράφει ο κ Κωστάκος.

“Εμείς ήμασταν δίπλα του την στιγμή που τον έφεραν από την Τρίπολη… Κάθε στιγμή δίπλα του. Τη στιγμή όμως που επέλεξε να μείνει μόνος του συγχωρέστε με για την λέξη δεν μπορούσαμε να είμαστε «στενός κορσές»”, λέει ο γαμπρός του Θύμιου.

“Όποιος δει ή αντιληφθεί κάτι ένα τηλέφωνο την αστυνομία, γιατί αυτός ο άνθρωπος  χρειάζεται πραγματικά ΒΟΗΘΕΙΑ και δεν το έχει καταλάβει…”.

Κάπως έτσι περιέγραψε την καθημερινότητα του 40χρονου αγνοούμενου ο γαμπρός του… μια καθημερινότητα, την οποία ο ίδιος ο Θύμιος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στη σκιά, αναζητώντας εγκαταλελειμμένα σπίτια για να μείνει…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων