Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Ο τραγικός μονόλογος του πατέρα του 9χρονου που χάθηκε στον Βουραϊκό

Συγκλονίζουν τα λόγια του πάτερα του 9χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή του Βουραϊκού.

Ο πατέρας του 9χρονου, ο οποίος με το ζόρι είχε τις αισθήσεις του, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και μονολογούσε «είμαι ένας ανίκανος πατέρας. Έχασα το παιδί μου, πάρτε μου την επιμέλεια των παιδιών μου».

Οι συνθήκες κάτω από τι οποίες ο μικρός Βασίλης βρέθηκε στο κενό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Κατά πληροφορίες κάποια στιγμή και ενώ η ομάδα των πεζοπόρων που αποτελούνταν από την οικογένεια του παιδιού και 2 ακόμη ενηλίκους, περνούσε από τη στενή γέφυρα στο σημείο «Σιφόνι» το παιδί χάθηκε από το οπτικό πεδίο όλων.

Το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται το δυσκολότερο του περάσματος του φαραγγιού. Η γέφυρα, έχει στηθαία, είναι, όμως στενή και με κενά. Ακριβώς από κάτω περνούν με μεγάλη ορμή τα νερά του Βουραϊκού, τα οποία σε εκείνο το σημείο σχηματίζουν μια ισχυρότατη δίνη. Από το σημείο αυτό και μετά τα νερά του Βουραϊκού «χάνονται» και εμφανίζονται ξανά σε ένα άνοιγμα σε απόσταση 100 μέτρων.

HTML tutorial

Ο μικρός Βασίλης βρέθηκε ακριβώς μέσα στη δίνη με τα ορμητικά νερά του Βουραϊκού να τον περιστρέφουν σε εκείνο το σημείο με απίστευτη ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός προσπάθησε να παλέψει με τα νερά γι΄ αυτό και βρέθηκε με τα χέρια σηκωμένα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων