Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ο Τραμπ προαναγγέλει τρία νέα εργοστάσια της Apple – Ουδέν σχόλιο από την εταιρεία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η εταιρεία Apple του υποσχέθηκε ότι θα ανοίξει τρία εργοστάσια στις ΗΠΑ, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal.

«Μίλησα στον Τιμ (Τιμ Κουκ, επικεφαλής της Apple) και μου υποσχέθηκε τρία μεγάλα εργοστάσια– μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα», επεσήμανε ο Τραμπ στη διάρκεια της συνέντευξης αυτής που διήρκησε 45 λεπτά, ενώ έκανε λόγο για «όμορφα εργοστάσια».

«Είπα: “Τιμ, αν δεν αρχίσετε να κατασκευάζετε εργοστάσια σε αυτή τη χώρα, δεν θα θεωρήσω τη διακυβέρνησή μου οικονομικώς επιτυχή”. Μου απάντησε ότι θα το κάνουν», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το θέμα, ενώ η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα όταν ρωτήθηκε σχετικά από τη WSJ.

HTML tutorial

Ο Κουκ είχε ανακοινώσει τον Μάιο τη δημιουργία ενός ιδρύματος από την Apple, το οποίο θα προσφέρει ένα δισεκατομμύριο δολάρια προκειμένου περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ να εργαστούν τον τομέα «της προηγμένης τεχνολογίας».

Η Apple διαθέτει περίπου 80.000 εργαζόμενους στις ΗΠΑ και προβλέπεται να προσλάβει χιλιάδες ακόμη «στο μέλλον», σύμφωνα με τον επικεφαλής της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων