Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Ο βιαστικός κ. Τσαυτάρης

T’ άκουσε για τα καλά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Αθ. Τσαυτάρης από αγρότες στον Ορχομενό, όταν πήγε σε σχολείο να μοιράσει φρούτα στους μαθητές.

Οι αγρότες προσβλήθηκαν από αυτή την κίνηση του υπουργού, καθώς πραγματοποιήθηκε λίγο διάστημα μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα, κατήγγειλαν πως ορισμένα από τα αγροτικά προϊόντα που θέλησε να μοιράσει ο κ. Τσαυτάρης δεν ήταν ελληνικά (αυτό καλό θα ήταν να ελεγχθεί, ναι; …)

Τώρα για να πει κανείς του στραβού το δίκιο, η ενέργεια αυτή (του υπουργού) ήταν τελείως άστοχη, όπως άστοχη ήταν και η επιλογή του να περιοδεύσει γενικώς σε Λαμία, Βόλο και Αλεξάνδρεια Ημαθίας για να περιηγηθεί σε γεωργικές εγκαταστάσεις. Θέλοντας έτσι να ταυτίσει την εικόνα του με επενδύσεις και να προάγει το προφίλ του.

Η επικοινωνιακή του ομάδα (που επιβάλλεται να είναι έμπειρη, ειδικά αυτές τις εποχές) θα έπρεπε να τον προφυλάξει και να αφήσει για λίγο αργότερα αυτές τις παράτες. Οι κινητοποιήσεις μπορεί να τελείωσαν αλλά ο κουρνιαχτός δεν έχει κάτσει ακόμη για τα καλά. Το μοιράζω φρούτα στα παιδιά και πάω να δω επενδύσεις «βγάζει μάτι»  για την προφανή σκοπιμότητα. Ακόμη και το πιο εντυπωσιακό πράγμα να κάνεις αν δεν προβληθεί στο σωστό χρόνο, πάει χαμένο…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων