Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Οι 11 της ΝΔ στην Αχαΐα και η άρνηση από τη Νατάσα Ράγιου

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 201. Τα ονόματα της εντεκάδας που προτείνεται έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Πρωθυπουργού και σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνουν τα τελικά τηλέφωνα σε αυτούς που θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο και πιθανότατα εντός της ημέρας να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες θέλουν την εντεκάδα να αποτελούν οι: Θανάσης Νταβλούρος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Άγγελος Τσιγκρής, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Κονιδάρη, Έφη Γιαννιά, Χρύσα Σταθοπούλου, Ανδρέας Βαρνακιώτης (πρώην Δήμαρχος Ερινεού), Γρηγόρης Κοντοδήμας Θανάσης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Αντωνακόπουλoς, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε δύο ενδεχομένως περιπτώσεις.

Η πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου δεν θα συμπεριληφθεί τελικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Σύμφωνα μη πληροφορίες, πρόκειται για απόφαση της ίδιας, η οποία έχει ήδη ενημερώσει προσωπικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Η κυρία Ράγιου, κατέληξε σε αυτή την απόφαση, καθώς μετά την επιτυχία της στις Ευρωεκλογές και την υπερπροσπάθεια που έκανε τότε, θέλει να απέχει για λίγο.

Παράλληλα, σε αυτήν την φάση η ίδια μιλώντας σε πολιτικούς της φίλους σημειώνει, ότι έχει κι άλλες προτεραιότητες πέραν αυτού. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δε θα δώσει τη μάχη για το κόμμα στο οποίο ανήκει από το παρασκήνιο, καθώς θα είναι ουσιαστικά παρούσα, όπως τονίζει.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων