Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Οι 21 χειρότερες κατηγορίες ταξιδιωτών που θα συναντήσετε στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που επιδεικνύουν εξαιρετικά απαίσιες συμπεριφορές στα αεροδρόμια, κατεβάζοντας στο απόλυτο ναδίρ την ευγένεια, τους τρόπους αλλά και τις αντοχές των υπολοίπων.

Τους ανθρώπους αυτούς εντόπισε η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Just The Flight, σε έρευνα που πραγματοποίησε ανάμεσα σε 5.000 ανθρώπους, ρωτώντας τους για τις συμπεριφορές που θεωρούν ως τις πιο απαράδεκτες στις αερομεταφορές.

Δείτε τις:

-Όσοι αργούν | Μπορείτε να μεταβείτε στην αρχή της ουράς όταν πρόκειται να χάσετε την πτήση; Φυσικά και όχι. Μπορείτε όμως να σηκωθείτε νωρίς το πρωί όπως όλοι οι υπόλοιποι (το κάνει το 53% των επιβατών).

-Αυτοί που χάνουν το διαβατήριο | Το διαβατήριο είναι κυριολεκτικά το πιο σημαντικό ταξιδιωτικό έγγραφο που πρέπει να έχετε μαζί σας στο αεροδρόμιο. Επομένως, συγχωρήστε τους συνεπιβάτες σας αν εκνευριστούν που ξαφνικά δεν το βρίσκετε και καθυστερείτε όλους στη σειρά. (48% των επιβατών)

-Ο χιουμορίστας | Σκεφτήκατε ότι ίσως ένα αστείο για την τρομοκρατία θα έκανε την πτήση πιο ευχάριστη. Μπορεί να δείτε τους συνεπιβάτες σας να σας χαιρετούν από το αεροσκάφος ενώ εσείς έχετε κολλήσει στον έλεγχο επιβατών του αεροδρομίου. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. (47%)

-Άπλωμα στις θέσεις | Ένα άτομο να καταλαμβάνει 6 θέσεις σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αεροσκάφος; Πολύ συνετό. (44%)

-Επιβάτες που δεν κατανοούν τα ζητήματα ασφάλειας | Η ασφάλεια δεν είναι κάτι καινούριο στα αεροδρόμια. Αφού το ξέρατε γιατί περιμένετε τελευταία στιγμή για να βγάλετε το λαπτοπ από την τσάντα σας; Και τα νομίσματα από τις τσέπες σας πριν περάσετε από τον ανιχνευτή μετάλλων; (34%)

-O επιβάτης μεγάφωνο | Υπάρχει πάντα κάποιος με μειωμένη ακοή που στα 30.000 πόδια δε μπορεί να ακούσει το τηλεφώνημά σας. Μπορείτε να μιλήσετε λοιπόν λίγο πιο δυνατά; Αστεϊσμός φυσικά, βουλώστε το! (26%)

-Ο επιβάτης Καρουζέλ | Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είστε μόνο εσείς και τα υπόλοιπα 12 μέλη της οικογένειάς σας που περιμένετε να πάρετε τις αποσκευές σας. Σταθείτε πίσω και κάντε χώρο για όλους, ή διατρέξτε τον κίνδυνο να σας σπρώξουν και να πέσετε επάνω στην… καρουζέλ των αποσκευών. (25%)

-Ο επιβάτης που συνεχώς βήχει | Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το αεροδρόμιο για να διασκορπίσει κανείς τα μικρόβιά του βήχοντας. Είναι η καλύτερη συνταγή για να επηρεάσετε όσο περισσότερο κόσμο – που πάει για διακοπές – μπορείτε… (25%)

-Ο επιβάτης που βιάζεται να επιβιβαστεί | Υπάρχει λόγος που βιάζεστε να επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος το ταχύτερο δυνατό; Αν ανησυχούσατε τόσο πολύ να έχετε την καλύτερη θέση θα την είχατε κλείσει από πριν. (24%)

-Ο επιβάτης με τα υγρά | Μόνο εσείς φταίτε που κουβαλάτε μαζί σας υγρά αξίας πολλών ευρώ, ενώ γνωρίζετε τους κανονισμούς… (18%)

-Ο επιβάτης-μπλόκο | Οι διάδρομοι χρησιμεύουν στη μετακίνηση ανθρώπων μέσα από αυτούς. Μπορώ λοιπόν να ρωτήσω γιατί έχετε ξαπλώσει στη μέση του με όλες τις αποσκευές σας και με ένα γεύμα Burger King; (15%)

-Οι ταμίες που ζητούν κάρτες επιβίβασης | Το να ζητάτε την κάρτα επιβίβασης ήταν απαραίτητο μέχρι που ανακαλύψαμε ότι γινόταν για να αποφεύγουμε το φόρο. Επομένως, όχι, δεν θα ψάχνω εναγωνίως τις τσέπες μου να το βρω. (13%)

-Έλεγχος διαβατηρίου | Δεν είναι μια ουρά στην αστυνομία. Είναι μια υποχρεωτική διαδικασία του ταξιδίου, γι αυτό σταματήστε να με κοιτάτε σα να περιμένετε να ομολογήσω ότι εγώ έκανα τη διάρρηξη στην τράπεζα. Διακοπές πηγαίνω! (12%)

-Οι διακοπές των αγοριών | Μια ομάδα από θορυβώδη αγόρια με ίδια μπλουζάκια αποκαλούν ο ένας τον άλλον με παρατσούκλια προσπαθώντας να καταφέρουν να πείσουν κάποιον υπάλληλο καταστήματος να τους δώσει κάποιο δείγμα ή να δοκιμάσουν δωρεάν κάποιο αλκοολούχο ποτό. (11%)

-Ο επιβάτης-εμπόδιο | Οι κυλιόμενοι διάδρομοι είναι κυλιόμενοι για να διευκολύνουν τις μετακινήσεις των επιβατών, και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να τους καθυστερείτε. (10%)

-Όσοι προσφέρουν ασταμάτητα μετακινήσεις με ταξί (9%)

-Ο επιβάτης-κριτής | Επειδή είναι 5.30 το πρωί δε σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να με κρίνετε που θα πιω μια μπύρα μαζί με το πρωινό μου. (8%)

-Ο υπερβολικός ζήλος της ασφάλειας | Κανείς δεν θέλει να χτυπάει ο συναγερμός όταν περνάει από έλεγχο, και το βλέμμα της ασφάλειας με το συγκρατημένο χαμόγελο κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. (8%)

– Ο επιβάτης που κυνηγά την αναβάθμιση | Ορισμένοι μπορεί να θαυμάζουν το θράσος που χρειάζεται για να ζητήσει κανείς αναβάθμιση στο τσεκ ιν, ενώ άλλοι επιβάτες περιμένουν από πίσω. Δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Τι σας κάνει τόσο ιδιαίτερους. (8%)

– Ο εκδηλωτικός επιβάτης | Είναι τόσο απαραίτητο να εκφράζεστε με τόσο πάθος, με βογγητά και άλλες εκδηλώσεις αγάπης στην αίθουσα αναχωρήσεων; (6%)

– Ο επιβάτης που χρησιμοποιεί όλες τις πρίζες | Ελέγξτε αν έχετε καταλάβει όλες τις πρίζες στην προσπάθειά σας να κοινοποιήσετε τη σέλφι σας γνωστοποιώντας ότι βρίσκεστε στο αεροδρόμιο (LOL) και διασφαλίστε ότι έχετε αρκετή μπαταρία και για την πτήση (6%).

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner