Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Οι φήμες για το νέο iPhone 8 επιβεβαιώνονται-Αυτή θα είναι η (απλησίαστη) τιμή του

Το iPhone 8 πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική το Σεπτέμβριο και θα γιορτάσει 10 χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά. Πολλά όμως ακούγονται σχετικά με το απλησίαστο κόστος του νέου smartphone που αναμένεται να κοστίζει 1.000 δολάρια.

Επικαλούμενος πληροφορίες από ανθρώπους που ενημερώθηκαν για το νέο μοντέλο και το δοκίμασαν αρθρογράφος της εφημερίδας NYT εξηγεί ότι η τιμή του iPhone 8 θα ξεκινήσει από 999 δολάρια – μια εντυπωσιακή αύξηση κατά 350 δολάρια σε σχέση με το επίπεδο εισόδου του iPhone 7.   Φυσικά αυτή η τιμή είναι μόνο η αρχή καθώς μέχρι την κορυφή των τριών βαθμίδων αποθηκευτικού χώρου, το iPhone 8 θα κοστίσει μέχρι και 1.200 δολάρια (χωρίς φόρους). «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πληρώσει λιγότερα για το πρώτο τους αυτοκίνητο», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

Αν και, ούτε το iPhone 7, μπορεί να πει κανείς ότι είχε χαμηλή τιμή, το τετραψήφιο ποσό θα κάνει το νέο smartphone απλησίαστο για πολύ κόσμο.Όσο για τα χαρακτηριστικά του, έχουν ακουστεί πολλά. Οι φήμες λένε ότι θα υπάρχει επιλογή χωρητικότητας έως και 512 GB, ότι θα έχει αναγνώριση προσώπου, αντί για το αποτύπωμα που είχε μέχρι τώρα και ασύρματη φόρτιση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων