Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι γυμνόστηθες Femen διέκοψαν συναυλία του Γούντι Αλεν στο Αμβούργο

Ο Γούντι Αλεν και η ορχήστρα τζαζ που διαθέτει έπαιξαντο βράδυ της Τρίτης, 11 Ιουλίου, σε κλαμπ του Αμβούργου.

Ο διάσημος σκηνοθέτης, παρά τα 81 του χρόνια, εξακολουθεί να παίζει μουσική και να κάνει ταινίες, προς χαρά των φαν του ανά τον κόσμο. Αλλά, όπως φάνηκε, δεν τον αγαπούν όλοι στην Ευρώπη.

Την ώρα που η ορχήστρα έπαιζε και το κλαμπ ήταν ήδη  γεμάτο, γυμνόστηθα μέλη της οργάνωσης femen όρμησαν στη σκηνή και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα «εναντίον της σιωπής». Ο Γούντι Αλεν έμεινε εμβρόντητος, σταμάτησε να παίζει αλλά παρακολουθούσε ατάραχος τις Femen να φωνάζουν μπροστά του. Το κοινό άρχισε να σφυρίζει τις ακτιβίστριες στηρίζοντας τον διάσημο σκηνοθέτη. Η υπηρεσία ασφαλείας γρήγορα μάζεψαν τις ακτιβίστριες και η συναυλία άρχισε πάλι, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Οι Femen ήθελαν να διαβάσουν ένα γράμμα της Ντίλαν Φάροου, της υιοθετημένης κόρης του Γούντι Αλεν και της πρώην συζύγου του διάσημης ηθοποιού Μία Φάροου. Η Ντίλαν κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. Ο νεοϋορκέζος Γούντι Αλεν πάντα αρνήθηκε τις κατηγορίες και δεν έχει ποτέ ενοχοποιηθεί από κανένα δικαστήριο.
Οι Femen μοίρασαν φυλλάδια μόλις βγήκαν από το κλαμπ και ισχυρίζονται ότι η απουσία δικαστικής απόφασης δεν αποδεικνύει την αθωότητα του Γούντι Αλεν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων