Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Οι Καραμανλικοί στοχοποιούν τώρα τον Βενιζέλο

Είναι να μην δει άσπρη μέρα το μόρφωμα της συγκυβέρνησης κι αμέσως οι καραμανλικοί δηλώνουν παρών. Πάνω που προσπάθησε να αναμορφωθεί το ΠΑΣΟΚ και να συμβάλλει θετικότερα στην πορεία της κυβέρνησης με πολιτικά στελέχη, ο Πάκης πήρε τ’ όπλο του. Μετά τις διαρροές για βλέψεις  Καραμανλή προς τον προεδρικό θώκο, με εκλογή απευθείας απ’ το λαό, ο πρώην υπουργός του και στενός συνεργάτης του, προσπάθησε να θολώσει τα νερά της κολυμβήθρας όπου αυτή τη περίοδο ο κ. Βενιζέλος επαναβαφτίζεται.

“Αφού έχει αποκηρύξει Σημίτη και Παπανδρέου, ο ίδιος διατείνεται ότι στηρίζει την κυβέρνηση που συνεχίζει το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΟΚ. Καταλαβαίνεται γιατί αντίφαση μιλάμε…”, δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος, μιλώντας στο “Marconi Radio 96,1 F.M.”.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Περίπου ο κ. Βενιζέλος διατείνεται τί; Αφού έχει αποκηρύξει προηγουμένως τον κύριο Σημίτη, τον κύριο Παπανδρέου, αφού λέει τί καταστροφή επέφεραν, ο ίδιος διατείνεται ότι μένει στην κυβέρνηση και στηρίζει την κυβέρνηση, διότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η κυβέρνηση που συνεχίζει το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΟΚ. Καταλαβαίνεται γιατί αντίφαση μιλάμε;

Εδώ έχουμε μία κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να απαγκιστρώσει τον τόπο από την καταστροφή την οποία έσπειραν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, στις οποίες πρωτοστατούσε ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Βενιζέλος επιχειρεί να δείξει ότι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά δικαιολογείται απ’ ότι η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει την πολιτική του κ. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό είναι κάτι το οποίο η κυβέρνηση οφείλει να το πει σε όλους τους τόνους, αλλιώς στο τέλος θα εξαγριωθούν οι πάντες και θα φανεί ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια απλή συνέχεια των προηγούμενων.».

Και ο κ. Παυλόπουλος συνέχισε ακάθεκτος:

«Η κυβέρνηση οφείλει να πει σε όλους τους τόνους δύο πράγματα. Ότι το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση είναι το ελάχιστο χρέος που μπορεί να εκπληρώσει μπροστά στην καταστροφή την οποία έκανε, ώστε να βοηθήσει, αφού δεν υπάρχει αυτοδυναμία, την κυβέρνηση Σαμαρά να τα βγάλει πέρα. Και δεύτερον σε καμία περίπτωση, μα σε καμία περίπτωση δεν συνεχίζουμε την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου – Παπαδήμου, το αντίστροφο, προσπαθούμε να γλιτώσουμε το τόπο από τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής αυτής».

Ο Πάκης είναι ο προπομπός. Το «κυρίως θέμα» ψήνεται ακόμη….

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων