Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Oι παράλογες απαιτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη

Ο Μένιος Φουρθιώτης, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 2 Μαΐου και σύμφωνα με την απολογία του, αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αναφέρει ότι οι επιθέσεις στο σπίτι του με καλάνσικοφ και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό δεν ήταν σχεδιασμένες από τον ίδιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr, ο γνωστός παρουσιαστής προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να κάνει όσο καλύτερη μπορεί τη διαβίωσή του μέσα στις φυλακές.

Ο Mένιος Φουρθιώτης, λοιπόν, φέρεται να βρίσκεται στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών που όχι μόνο είναι η καλύτερη αλλά είναι και πτέρυγα υψηλής προστασίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνος του στο κελί του χωρίς την παρουσία άλλων κρατούμενων.

Τρώει το φαγητό του αλεσμένο.

Πρόσφατα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής, προκειμένου να κάνει ειδικές και συγκεκριμένες εξετάσεις. Είναι κάτι που ζήτησε ο ίδιος για διεκδικήσει ειδική διατροφή καθώς όπως είπε έχει περάσει στο παρελθόν νευρική ανορεξία.

Σε δυο ημέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ανάλογα με αυτά, οι γιατροί θα του δώσουν τη σωστή διατροφή για εκείνον.

Ο Μένιος ζητάει πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν να περάσει στο κελί του κάποια πράγματα που δεν επιτρέπονται.

Συγκεκριμένα ζήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες. Άλλο ένα πράγμα που ζητάει επίμονα είναι να μιλάει συνέχεια με τον δικηγόρο του για να κανονίζει τις δουλειές του

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img