Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Οι πρώτες σας διακοπές!

Ήρθε η στιγμή των πρώτων σας διακοπών μαζί! Παρόλο που αποτελεί και για τους δυο σας μια φάση γεμάτη ενθουσιασμό και νέες περιπέτειες, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο νου σας ώστε να κυλήσουν οι μέρες σας πιο όμορφα και ήρεμα. Μην ξεχνάς ότι είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, με τις ξεχωριστές επιθυμίες σας.

Πριν ανέβεις στο πλοίο ή στο αεροπλάνο βεβαιώσου πως είσαι ξεκούραστη. Τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα και τσακώνονται όταν λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού ή της μετακίνησής τους στο νησί αρχίζουν και εκνευρίζονται με το παραμικρό. Αν ξέρεις ότι γίνεσαι ιδιαίτερα ευερέθιστη όταν είσαι κουρασμένη ή όταν πεινάς προσπάθησε να οργανωθείς πριν σου συμβούν αυτά τα δύο και τα πληρώσει εκείνος.

Είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις πως έχεις πάει διακοπές για να περάσεις καλά και να κάνεις πολύ σεξ. Αυτές τις δύο συνθήκες κάνε τες προτεραιότητά σου. Χαλάρωσε και άσε την διασκεδαστική σου πλευρά να βγει προς τα έξω. Πες ναι σε νέες δραστηριότητες και στα ξενύχτια. Άλλαξε τη ρουτίνα σου και ανανέωσε τη σχέση σου.

Εκτός κι αν είσαι διακοπές με την αδελφή ψυχή σου, που το αποκλείουμε, οι πιθανότητες λένε πως οι διαφωνίες σας θα είναι δεδομένες για διάφορα θέματα. Σε ποιο μαγαζί θα πάτε, πότε θα πάτε για μπάνιο, ποιος έριξε τόσα νερά στο μπάνιο! Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μην χαλάσετε τις καρδιές σας είναι τη μία μέρα να κάνετε το δικό σου πρόγραμμα και την επόμενη το δικό του. Δοκιμάστε το και δείτε αν σας πηγαίνει. Να θυμάσαι πως στις διακοπές αυτές δεν είσαι μόνη σου και θέλει και ο σύντροφός σου να περάσει καλά και να ξεκουραστεί. Αν δεν θες να καταλήξεις μόνη σου καλύτερα να μην γκρινιάξεις.

HTML tutorial

Βρείτε μέρη που θα σας προσφέρουν νέες εμπειρίες. Πριν φύγεις διακοπές τσέκαρε στο διαδίκτυο τι μπορείτε να κάνετε μαζί. Κάντε θαλάσσια σπορ, πηγαίνετε σε κάποια συναυλία στο νησί ή σε guest εμφάνιση κάποιου διάσημου dj στο beach club ώστε να είστε διαρκώς απασχολημένοι και να μην ασχολείστε διαρκώς ο ένας με τον άλλον.

Και τέλος, κάντε πολύ σεξ! Μερικές φορές ακόμα και τα μεγαλύτερα προβλήματα ξεπερνιούνται με έναν καλό ή καλούς οργασμούς. Καλές διακοπές!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων