Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Οι σημειώσεις που μετατράπηκαν σε 70.000 κομμάτια πίτσας για τους άστεγους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιτσαρία Rosa’s Fresh Pizza προσφέρει πίτσα στους ανθρώπους της Φιλαδέλφια στις ΗΠΑ. Αλλά δεν προσφέρει μόνο αυτό. Η πιτσαρία Rosa’s και οι πελάτες της έχουν ενωθεί για να δώσουν στην πόλη μια καθημερινή γεύση ελπίδας και καλοσύνης.

Η Φιλαδέλφια είναι μια από τις πιο φτωχές μεγάλες πόλεις στην χώρα και είναι η πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό έσχατης φτώχιας στις ΗΠΑ, με περίπου 180.000 ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου και 60.000 παιδιών) να βρίσκονται πολύ πιο κάτω από τα εθνικά όρια της φτώχιας.

Με αυτά τα ποσοστά, οι άστεγοι αυξάνονται, και η πόλη δεν έχει αρκετά μέσα ώστε να συμπαρασταθεί σε όλους. Λοιπόν, αυτή η ιστορία προσπαθεί να δώσει μια δόση ελπίδας σε αυτά τα στενάχωρα δεδομένα και γεγονότα.

Στην Rosa’s pizza, οι πελάτες μπορούν να προπληρώσουν κομμάτια πίτσας για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Από την στιγμή που έγινε η πρώτη προπληρωμή πίτσας, η πιτσαρία Rosa’s pizza έχει παρέχει 70.000 κομμάτια πίτσας σε κατοίκους της πόλης που το έχουν ανάγκη. Και έχει μια εντυπωσιακή επίπτωση στην κοινότητα, δείχνοντας ότι οι πράξεις καλοσύνης μπορεί να είναι όχι μόνο μεταδοτικές, αλλά επίσης ότι μια μικρή πράξη υποστήριξης μπορεί να έχει πολλαπλασιαστικές συνέπειες για την θετικότητα και την θετική σκέψη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων