Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Οι τύποι γυναικών που πρέπει να αποφεύγετε στο Facebook

Σύμφωνα με τα ευρήματα μιας πρόσφατης έρευνας, οι μοναχικές γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν ποστ, να σχολιάζουν, να κάνουν “Like” αλλά και να μοιράζονται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες στο Facebook.

Πώς και γιατί σε αφορά αυτό; Ενδεικτικά, αν μια γυναίκα κάνει συνεχώς status updates, αυτό θα μπορούσε να αποτελεί μια ασφαλή ένδειξη ότι έχει κάποια εσωτερική ανάγκη την οποία δεν μπορεί να καλύψει – ή ότι απλά είναι διαθέσιμη.

Ένα από τα θετικά στοιχεία του ψηφιακού φλερτ, λοιπόν, είναι ότι σας επιτρέπει να εντοπίσετε εγκαίρως κάποια αρνητικά σημάδια, πολύ πριν επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια πάνω σε μια γυναίκα που δεν αξίζει. Αν, για παράδειγμα, η κυρία που σε ενδιαφέρει είναι οξύθυμη ή εξακολουθεί να είναι κολλημένη με τον πρώην της, οι “αδυναμίες” αυτές αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν στο προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτά τα δεδομένα, ιδού δέκα πολύ χαρακτηριστικοί τύποι γυναικών που σύμφωνα με το askmen, “συχνάζουν” στο Facebook και τις οποίες θα ήταν καλό ν’ αποφύγετε.

Η Drama Queen

Μηνύματα γεμάτα υπονοούμενα, που φαίνονται ότι είναι γραμμένα σαν να θέλουν να “εκβιάσουν” το ενδιαφέρον και την προσοχή αυτού που τα διαβάζει συνήθως προέρχονται από μια γυναίκα που έχει “σπουδάσει” την παθητική-επιθετική συμπεριφορά, που δεν έχει μάθει να της χαλούν χατίρια και η οποία καταφέρνει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει δια της πλαγίας οδού. Σε αυτό το τελευταίο, φυσικά, ξεχωριστή θέση κατέχουν και τα πολύ ακριβά δώρα.

H Ανασφαλής

Μια γυναίκα που ποστάρει συνεχώς status updates για το πόσο άσχημη νιώθει, ασχέτως ώρας και στιγμής, είτε έχει απίστευτα χαμηλή αυτοεκτίμηση, είτε είναι τόσο εθισμένη στο να εισπράττει θετικά σχόλια από τον περίγυρό της, που θα φτάσει στο σημείο να “ψαρεύει” κομπλιμέντα ακόμη και από το Facebook.

H “Νεροφίδα”

Το να βγαίνεις με μια κυρία που έχει καλή σχέση με το αλκοόλ έχει πλάκα, αρκεί βέβαια να πίνει με μέτρο και όχι με το μέτρο. Βλέπετε, αν τελικά η λεγάμενη είναι ερωτευμένη με την μποτίλια, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα κληθείς να καθαρίσεις το ξερατό από τα μαλλιά της ή που θα πρέπει να κουβεντιάσεις μαζί της για κάποιο σοβαρό θέμα ενώ δεν βλέπει μπροστά της από τα “ξύδια”. Και αυτά τα δύο τελευταία δεν έχουν και τόση πλάκα, πίστεψέ με. Το λέει και ο Bukowski.

Η Βασίλισσα του Ζεν

Μην μας παρεξηγείσετε, προφανώς και δεν έχουμε τίποτα εναντίον ενός ανθρώπου που προσπαθεί να διατηρήσει την ηρεμία του, τον αυτοέλεγχό του κι, εν τέλει, να βελτιωθεί εκ των έσω χρησιμοποιώντας ως πνευματική του πυξίδα τις βασικές αρχές της ανατολικής φιλοσοφίας. Το πρόβλημα το έχουμε με όλες αυτές τις κυρίες που αρχίζουν ν’ αραδιάζουν στο άσχετο τσιτάτα του Κρισναμούρτι στα status updates τους, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα τις κάνει να δείχνουν “ψαγμένες” και βαθύτατα “φιλοσοφημένες” σε φίλους και γνωστούς.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων