Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι τζιχαντιστές πουλάνε 15χρονες για 300 δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο τζιχαντιστές πουλάνε τα κορίτσια που κρατούν όμηρους με το ζόρι!

Σύμφωνα με το protothema.gr, στα πλάνα καταγράφονται άνδρες του ΙΚ να συνομιλούν και να παζαρεύουν την τιμή για την αγοραπωλησία κοριτσιών από την κοινότητα των Γεζίντι που απήχθησαν από την περιοχή Σιντζάρ του βορείου Ιράκ.

«Σήμερα είναι το σκλαβοπάζαρο. Σήμερα πρέπει να πουλήσουμε τις σκλάβες και να πάρουμε το μερίδιό μας. Πού είναι το κορίτσι μου από τους Γεζίντι;», φαίνεται να ρωτάει ένας άνδρας με έκδηλο ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Στη συνέχεια φωνάζει κοιτώντας την κάμερα πως σκοπεύει να προσφέρει ακόμα και 300 δολάρια για να αποκτήσει ένα από τα ανήλικα κορίτσια.

«Η τιμή διαφέρει αν έχει γαλάζια μάτια», λέει ένας δεύτερος και ένας τρίτος προσθέτει: «Θα την πουλήσω για αν γκλοκ (πιστόλι)».

Οι άνδρες συνεχίζουν να παζαρεύουν τις απαχθείσες λέγοντας πως η τιμή εξαρτάται από την εμφάνιση, αλλά και από την ηλικία.

«Αν είναι 15 χρονών… Θα πρέπει να την ελέγξω. Να ελέγξω τα δόντια της», τονίζει ο ενδιαφερόμενος.

Σύμφωνα με το δίκτυο Al Aan TV που μετέδωσε τα πλάνα, το βίντεο γυρίστηκε στη Μοσούλη του Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών. Βέβαια, η γνησιότητά του δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν και οι ίδιοι οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν παραδεχθεί πως πουλάνε για σκλάβες γυναίκες της κοινότητας των Γεζίντι.

Εξάλλου, σύμφωνα με το περιοδικό της οργάνωσης Dabiq, το ΙΚ έχει πουλήσει δεκάδες κορίτσια σαν σκλάβες του σεξ σε Ιράκ και Συρία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων