Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Μέχρι και να τεθεί ο Απόστολος Κακλαμάνης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, συζητείται στην Χαριλάου Τρικούπη για να αναδειχθεί το ιστορικό ΠΑΣΟΚ απέναντι στο νεοπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ!

Ο Ευ. Βενιζέλος θα μείνει στην Α’ Θεσσαλονίκης και ίσως δοκιμαστεί εκεί ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης.

Στην Α’ Αθήνας, εκτός από τον Κ. Σκανδαλίδη θα κατέβουν η πρώην επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη και ο τομεάρχης Πολιτισμού Θ. Χειμωνάς .

Στην Β’ Αθήνας τη μάχη θα δώσουν η Φώφη Γεννηματά, ο Μ. Χρυσοχοίδης, ο Α. Λοβέρδος, ο Πύρρος Δήμας. Είναι προφανές πως όποιος/α πρωτεύσει θα έχει βαρύνοντα ρόλο στις εσωκομματικές διεργασίες της επόμενης μέρας.

Στην περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσει την επανεκλογή της Ευη Χριστοφιλοπούλου, ο Δ. Καρύδης στην Α’ Πειραιά, ενώ ο Παντελής Καψής θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα ή στον Πειραιά και ο Κυριάκος Πιερρακάκης εμφανίζεται αμφίθυμος.

Ο Πάρης Κουκουλόπουλος στην Κοζάνη, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στην Λακωνία, ο Γ. Μανιάτης στην Αργολίδα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην Αρκαδία.Στη Λάρισα ο γιατρός Νίκος Τσιλιμίγκας που είχε πολύ καλή επίδοση στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάρει τη θέση του Φίλιππου Σαχινίδη που θα κατέβει με το κόμμα Παπανδρέου. Στην Αχαία θα πολιτευτούν ο πρώην υφυπουργός Κ. Σπηλιόπουλος και ο πρώην γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης Μ. Σκανδάλης. Στα Δωδεκάνησα ο Δημ. Κρεμαστινός, στη Λέσβο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς Π. Ιωακειμίδης, στις Κυκλάδες ο γιατρός Γ. Βλασερός και ο Μ. Χάλαρης, πρώην επικεφαλής του σώματος επιθεωρητών εργασίας. Στη Δράμα η Χαρά Κεφαλιδου, στην Καβάλα οι Μ. Τιμοσίδης και Χ. Παπουτσής, στις Σέρρες ο Μ. Τσελεπής, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης θα κατέβει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων