Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Οικονόμου για την εισήγηση Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός

Δήλωση έκανε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την εισήγηση του κ. Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου στην δήλωση του «17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες. Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το “φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ”. Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων