Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «ελληνικό» Netflix – Τι θα ισχύει με τους υπότιτλους

Το Netflix στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα σπεύσουν να γίνουν συνδρομητές του.

Το streaming κανάλι που έχει παρουσιάσει ορισμένες από τις συναρπαστικότερες σειρές των τελευταίων ετών, όπως το House of Cards, ανακοίνωσε χθες, αιφνιδιαστικά, στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2016, μέσω του CEO του, Ριντ Χέιστινγκς, ότι επεκτείνεται σε εκατοντάδες ακόμη χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η σελίδα του Netflix στο ίντερνετ, όπως και η εφαρμογή για κινητά και tablets, διατίθεται πλέον κανονικά και για τους Έλληνες χρήστες, αν και παρουσιάζονται κάποια προβλήματα λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος.

Το Netflix διαθέτει τρία συνδρομητικά πακέτα:

Το βασικό κοστίζει 7,99 ευρώ, περιλαμβάνει προβολή σε μία συσκευή μόνον και δεν έχει HD.

Το δεύτερο τιμάται 9,99 ευρώ, επιτρέπει την προβολή σε δύο συσκευές και διαθέτει HD.

Το τρίτο, το premium, κοστίζει 11,99 ευρώ, επιτρέπει προβολή σε τέσσερις συσκευές και διαθέτει ultra HD. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, ωστόσο το κανάλι ζητά τα στοιχεία και τον αριθμό της κάρτας του ενδιαφερόμενου από την αρχή, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ακυρώσει το πακέτο που επιλέγει εντός του δωρεάν μήνα, εάν αλλάξει γνώμη.

Οι ελληνικοί υπότιτλοι πάντως, είναι ένα θέμα που αφορά τους χρήστες στη χώρα μας, καθώς, μέχρι τώρα, οι περισσότεροι υπότιτλοι διατίθενται σε αγγλικά.

Σε άλλες χώρες το περιεχόμενο του Netflix μεταδίδεται συχνά μεταγλωττισμένο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά θα υπάρχει επιλογή ελληνικών υποτίτλων σε κάποιο από το περιεχόμενο, με την πρόθεση αυτό να διευρυνθεί στη συνέχεια.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων